divendres, 26 de març del 2010

Tarragona: CiU vol demanar al Govern el manteniment de la cartera de serveis sanitaris. Acusen el Govern d'escassa inversió sanitària a la ciutat

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Tarragona presentarà demà una moció al Plenari en la qual es demanarà el compromís del Govern de la Generalitat en el manteniment i l’ampliació de l’actual cartera de serveis sanitaris hospitalaris que s’estan prestant a la ciutat de Tarragona, "per que continuïn instal·lats a la nostra Ciutat, fet que li confereix la capitalitat sanitària de Regió".
 
Els convergents presenten aquesta moció degut als episodis relatius a qüestions de sanitat que s'han viscut darrerament, com són la pèrdua dels estudis de cicle formatiu de grau superior d’higiene bucodental, o "l’escassa inversió sanitària a la nostra ciutat en els darrers anys, doncs el desdoblament del CAP de la Granja, el de la Part Baixa o la definitiva utilització de Casa Blanca segueixen sent projectes guardats als calaixos del Govern de la Generalitat".

En aquest sentit, i emparant-se en les competències que l'Ajuntament de Tarragona té conferides per la Llei d'Ordenació Sanitària de Catalunya i pel Decret de Creació dels Governs Territorials de Salut, CiU ha decidit presentar aquesta moció demanant no només el manteniment, sinó l'ampliació de la cartera de serveis sanitaris.

D'altra banda, CiU també presentarà una moció per demanar un pla d'actuació per adaptar les zones de jocs infantils dels parcs i jardins de la ciutat per tal que també els puguin gaudir els nens amb discapacitat. 

Font: Tarragona21.cat