Bona notícia per als amants de la xocolata. Segons un estudi portat a terme per científics alemanys i publicat a "The European Heart Journal", menjar-ne cada dia pot millorar la salut. I és que amb només entre sis i vuit grams diaris, preferiblement de xocolata negra, ja n'hi ha prou per reduir el risc de malalties cardiovasculars.
dijous, 1 d’abril del 2010
Menjar xocolata cada dia redueix el risc de tenir malalties cardiovasculars
La xocolata no és tan negativa com es pensa, deixant a banda, això sí, les calories. Ara bé, segons l'estudi publicat a "The European Heart Journal", amb poca quantitat ja n'hi ha prou. I és que menjar-ne una mitjana de 7,5 grams diaris pot reduir fins a un 27% el risc de tenir atacs de cor i un 49% el d'apoplexia, si es compara amb persones que només en mengen 1,7 grams. Aquests resultats s'expliquen, asseguren els científics, per una pressió sanguínia més baixa en les persones que consumeixen més xocolata.
Font: 3cat24. cat
Etiquetes:
alimentació