dimecres, 28 de juliol del 2010

Els treballadors i les treballadores de l'Hospital Sant Joan de Reus i d'altres centres adscrits a la XHUP heu de saber que:

* Si el Comitè d'Empresa ha interposat o pensa interposar un Conflicte Col.lectiu pel tema de les retallades a la nòmina, no es necessari ni convenient que es posin demandes individuals com a mínim abans de resoldre's el CC ja que el procediment judicial atura les demandes individuals fins que no resol el Conflicte Col.lectiu.


* Si s'ha aconsellat la interposició de demandes individuals segurament ha estat seguint una estratègia "sindical" de captació encoberta d'afiliats i afiliades amb l'argument d'abaratir "despeses".

* CATAC-CTS ja va advertir de la possibilitat que algún "sindicat" caigués en la temptació d'emprar "la retallada" per captar afiliació.

* CATAC-CTS considera barroer i patètic el fet d'aprofitar una situació crítica pel col.lectiu de treballadors i treballadores, com la "retallada" o "tisorada de la patronal", per augmentar l'afiliació sindical. No és ni moral ni ètic.

Que no us enredin...!!!