diumenge, 27 de febrer del 2011

Sempre ens toca el rebre als estaments que fem la feina!

Els contractes de subtitució d'Aux. Adm. del Trueta, de 5 hores diàries a partir de demà. Sense prèvia comunicació a la representació sindical. Ara resulta que la crisi l’hem de pagar els/les auxiliars administratius/ves. La nostra direcció no ens valora!

Les mesures que aplica la Direcció aturar la crisi és fer pagar els plats trencats als/les auxiliars administratius/ves. D’ara endavant als nostres substituts només els faran contractes per una jornada de 5 hores. Què es pensen què fem quan estem treballant, rascar-nos la panxa? Si la nostra jornada és de 7 hores és perquè les treballem. A nosaltres, igual que als altres estaments, ningú no ens regala el sou!

Per retallar despeses davant la crisi nosaltres proposem una altra mesura que pot ser molt més efectiva econòmicament:

• Treure la Directora de personal, de fet la feina ja la fa la seva adjunta
• Treure les subdirectores de l’hospital, una no cal i l’altra ja funcionava com a responsable de la Secretaria Tècnica
• No calen tants assessors a la Direcció econòmica i financera, si ja hi ha responsables tècnics se suposa que coneixen la seva feina
• Menys supervisores d’infermeria, que podrien fer d’infermeres de suport a les plantes, que ja van proa carregades, no calen tantes supervisores fent tasques administratives.
• I tants altres responsables, com el de programes informàtics, que donen ordres que donen una pila de feina i que després es demostren que no sols no han servit de res sinó que, a més, resulta que no calien.