dijous, 21 d’octubre del 2010

Ahir, darrera reunió de la Mesa Negociadora del Conveni del XHUP.... Quina vergonya !!!

A la reunió d'ahir dia 20 d'octubre, una setmana després de la darrera reunió (sembla ser que tenen molta pressa abans de les eleccions), la mesa negociadora del futur conveni XHUP es varen reunir per a informar (la patronal) als tres sindicats (CCOO, UGT i Metges de Catalunya) sobre una nova proposta. 


Recordeu que fa 7 dies varen proposar treure 1AP, retornar el 5% de la retallada nominal i treure un 5% dels objectius.

Ahir, ja no retiraven el 5% però sí que segueixen amb la intenció de carregar-se els objectius, amb la qual cosa els grups 1 i 2 perderíen la paga de les DPO's i els grups 3 al 7 no tant sols perden la irrisòria xifra de 400 i pico €  sinó que a més hauran d'aportar 400€ més de la seva nòmina.
Encara no s'acaba aquí la propostade la patronal que també ha informat que aquest conveni serà vigent des de 1/1/2009 fins el 31/12/2011 amb una pujada de l'1,2% a partir de la signatura del mateix.

Tot plegat una vergonya...!!!

Ja sabeu que CATAC - CTS-IAC defensa la igualtat de conveni amb  l'ICS.

Una sanitat, un conveni.

Avui es jornada de reflexió pels sindicats CCOO i UGT que han de donar resposta... Sembla que trontollen...!!! Els hi demanem que no venguin al col.lectiu de treballadors i treballadores...!!! Acceptar un Conveni vexatori pels treballadors i treballadores es inconcebible.