dimarts, 19 d’abril del 2011

Es constitueix la Plataforma ciutadana per a la defensa dels drets públics a Tarragona

Després de la segona reunió de treball del dilluns 18 d'abril, diferents entitats de la ciutat han constituït la Plataforma ciutadana per la defensa dels drets públics amb el lema Prou retallades! 

Aquesta organització serà l’encarregada d’encapçalar la manifestació del proper 12 de maig, que tindrà lloc a les 19.30 hores.

L'acte reivindicatiu té previst començar a la plaça Imperial Tarraco i finalitzar a la Delegació del Govern de la Generalitat, i té com a objectiu principal mobilitzar la societat contra les retallades que s'estan duent a terme als drets bàsics de sanitat, ensenyament, seguretat i atenció a les persones.

Per la seva banda, veïns dels diferents barris de la ciutat estudien la possibilitat de mobilitzar-se una hora abans per afegir-se al punt de concentració, la plaça Imperial Tarraco, sortint en manifestació des dels diferents barris. També es farà la crida per a la manifestació a nivell català, que es durà a terme dos dies després, el 14 de maig, a Barcelona.

Els participants que s'han adherit aquesta proposta són representants de diferents entitats com federacions i associacions veïnals, sindicats, ampes, associació de jubilats, Organitzacions No Governamentals o col•lectius de dones.

Font: tottarragona.cat