dilluns, 18 d’abril del 2011

PALAMÓS: Els treballadors de l'ABS es mobilitzen per la sanitat pública.

Els treballadors de l’Àrea Bàsica de Salut de Palamós faran concentracions regularment davant la porta del Centre d’Assistència Primària, en protesta per la retallada pressupostària al sector sanitari. 

El col•lectiu s’ha adherit a la plataforma 'Bates blanques, braçals negres', en defensa de la sanitat pública i de qualitat.

Aquest matí han fet la primera d'aquests concentracions. La fan coincidir amb l'hora de l'esmorzar, sobre les deu del matí, i conviden a participar-hi a tots els usuaris. Anna Bohigas, secretària del Comitè d'Empresa del Consorci Assitencial del Baix Empordà, explica el per què d'aquesta mobilització.

Els treballadors han penjat també una nota escrita a la porta de totes les consultes, explicant els motius de la seva protesta. De moment, és una iniciativa que ha sortit de l'Àrea Bàsica de Salut de Palamós i que es vol ampliar a les de Palafrugell, Torroella de Montgrí i La Bisbal d'Empordà, també depenents del CABE. El Comitè d'Empresa s'ha adherit a 'Bates blanques, braçals negres', una plataforma creada pel personal sanitari per lluitar contra les retallades anunciades pel Govern de la Generalitat en els pressupostos de la sanitat pública catalana.

Font: radiopalamos. com