dijous, 11 de març del 2010

Els treballadors de l'hospital de Mataró es manifesten per reclamar millores salarials

Prop d'un centenar de treballadors de l'hospital de Mataró es van concentrar ahir davant del centre per denunciar les condicions de treball «discriminatòries» que practica la direcció del Consorci Sanitari del Maresme.

Amb consignes com ara: «Una sanitat, un conveni», o «Més gent a treballar i menys a manar», els manifestants van afirmar que «no poden acceptar continuar amb els salaris congelats, amb menys personal i manca de cobertura», perquè va en detriment tant dels treballadors com dels usuaris de la sanitat pública.

La presidenta del comitè d'empresa, Àngels Casado, va explicar que juntament amb la retallada salarial i que no s'hagi avançat en la negociació del conveni, últimament «hi ha hagut acomiadaments irregulars». «Volem que sàpiguen que no ens quedarem asseguts i que reivindicarem els nostres drets», va afegir-hi Casado, que també va lamentar l'actitud «poc dialogant» i fins i tot «dictatorial» de la direcció del consorci.

Els treballadors, que anuncien que faran noves accions de protesta fins que no es canviï la situació, asseguraven que mentre «se sanciona i s'acomiaden improcedentment alguns empleats», «s'incrementa el nombre de càrrecs directius i els nomenaments a dit»

Font: El Punt El Punt (edició digital)